Rólunk

Márton Helga

Egy nap a 10 hónapos Regő kisfiamat szoptattam, miközben a 3 éves Mirtill kislányom hívott játszani, én pedig az éjszakánként fejlesztett webáruházamon töprengtem, amikor rájöttem: szétfeszülök… Egy időben kellene több helyen, több szerepben megfelelnem… Szeretnék megfelelő időt, figyelmet és szeretetet szentelni a gyermekeimnek, feladat időt szakítani a férjemre, a vállalkozásra, az egyéb teendőkre és akkor hol vagyok én? Kialakult az igényem, hogy magammal is minőségi időt töltsek.

E belső konfliktusoknak köszönhetően találtam rá az AnaLog Terápiára, ami rövid idő alatt rengeteg, nagyléptékű változást hozott az életemben. Ahogy feldolgoztam az aktuális zavaró érzelmeimet, úgy változtam, finomodtam a viselkedésemben és a beszédemben, ami hatással volt minden más emberi kapcsolatomra. Nem ismétlődtek ugyanazok a jelenetek sem a magánéletemben, sem a munkám során.

2003 óta járok önismereti képzésekre. Jó érzés, hogy a viszontagságos 45 év után végre önmagam lehetek. Stabil, kiegyensúlyozott, békés. Letisztult bennem a kép, hogy ki vagyok, és mivel szeretnék foglalkozni. Ezekhez a tapasztalatokhoz szeretnék másokat is hozzásegíteni egyéni és csoportos találkozók keretében.

Egyéni konzultáció keretében az alábbi témákban tudok a segítségedre lenni:

  • női lelki egyensúly helyreállítása,
  • párkapcsolati problémák,
  • munkahelyi konfliktusok,
  • elhízás,
  • leszokás a dohányzásról.