Rólunk

Majorosné Tóth Éva

Majorosné Tóth Éva vagyok. Társadalombiztosítási ügyintézőként dolgozom. Ez a szakma nekem túl “száraz”, állandóan változó, jogszabályokkal teli.

Útkeresésem során mindig kutattam valami után, ami ennél több, kreatívabb megélését adhatja a hétköznapjaimnak, az életemnek. Először önmagam megismerését és ezzel együtt fejlesztését tűztem ki célomul. Emberi kapcsolataim jobbítását, elmélyítését, nehéz élethelyzeteim megoldását keresve ezzel. 13 évig spirituális festészetet tanultam egy csoportban önismeret, önfejlesztés címén. Tanultam energia masszázst a fizikai test jin és jang energia kiegyensúlyozására.

Utamon a cigaretta “rabságából” való megszabadulás sikertelensége vezetett el az AnaLog Terápiához.
Ez a “módszer” olyan mélységekben juttatott felismerésekhez, (a cigarettától való függés megszűnésének ajándékával egyben), hogy megértettem, önmagam megismerése csak a kezdő lépés. A cél a tévesen kialakított személyiségem visszabontása, eredeti, szabad állapotomba. Ha ez sikerül, akkor szabadulhatok csak véglegesen a cigaretta, vagy bármi más függőségéből. Az AnaLog Terápia a szabad döntéshozatal és a tudatos cselekvés lehetőségét állítja vissza bárkinél, aki az érzelmeit feldolgozza. Ezzel lehetőséget kap a tudatosan megélt életre, amire született és ami boldogságot ad neki. A lelki és érzelmi egyensúly pedig a fizikai test egészségét is biztosítja.

Elhatároztam, hogy megtanulom, hogy másoknak is segíthessek ebben.
Ha úgy érzed, hogy segíthetek Neked, hívj vagy írj!

Üdvözlettel:
Majorosné Tóth Éva