AnaLog Elme: A megismerés alapjai reinkarnációs képek segítségével

Az egyetlen lehetőséged a problémáid megoldására az, ha ezt elhiszed, hogy a problémáidat magadnak alkotod...

A problémáidat magadnak alkotod...

Az egyetlen lehetőséged a problémáid megoldására, ha felismered azt, hogy magad alkottad őket. Ha nem ebből indulsz ki akkor, amikor a megoldás útjára lépsz, akkor kénytelen vagy arra várni, hogy megoldja az, aki létrehozta őket. A véletlen, vagy a sors, egy másik ember, vagy amiben hiszel.

Ha viszont abból indulsz ki, hogy magadnak köszönheted őket, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy rájöjj, hogy mit tettél, vagy mondtál, aminek köszönhetően kialakultak, és arra is, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elmúljanak.

Az AnaLog Terápia egy olyan új módszer, amely segít megértened, hogy hogyan hoztad létre magadnak a problémáidat, és meg is oldhatod őket a segítségével. A megoldás folyamata, és hossza mindenkinél eltérő, és függ a problémád jellegétől is, de az alapját az képezi, hogy megismerd az elméd működését, és azokat az érzelmeket, melyek a gondolkodásmódodat, és a viselkedésedet meghatározzák. Az érzelmek oldása, a viselkedésed, és gondolkodásod megváltoztatása ez által válik lehetségessé.

Az AnaLog elme I. című könyvből ennek alapjaival ismerkedhetsz meg. A segítségével megismerheted, és megértheted az elméd működését, és megváltoztathatod azokat a hibás viselkedésmintákat, melyeknek a jelenlegi konfliktusaidat, problémáidat, és tüneteidet köszönheted.

Loós Balázs - Analog elme I. könyv

Vélemények a könyvről

Sándor Magdi

Kedves Balázs!

Hálás vagyok az Égieknek, hogy hozzád vezettek. Tegnap óta mély belső béke van bennem. Szeretném a módszert megtanulni tőled, s ha lehet még csatlakozni a képzéshez. Említetted, hogy oktatni fogsz. Kérlek jelezz vissza, hogyan működhetne!

Hálásan köszönöm, hogy jól vagyok!

Sándor Magdi
Nagy Zsolt

A könyvről annyit, hogy talán emlékszel arra, hogy amikor nálad voltam, azt kérdezted, mi a célom, a vágyam, és én azt válaszoltam, hogy az egész világot érteni szeretném, de nem csak fejemmel (logikailag) hanem a szívemmel (az érzelmeket is, a lelket, létezést is). Azt tapasztalom, hogy minden kívánságom teljesül, és most a könyvednek, és persze Neked köszönhetően ez is.

Nagy Zsolt
Sepa György

Ez volt az eddigi egyik legjobb, amit valaha olvastam.
Nagyon érthető, követhető és együtt lélegezhető minden gondolata.
(Futkároznak a hangyák a hátamon miközben írok.)
Szóval nagyon gratulálok hozzá! Szép munka, és jó minőségű a fizikai megjelenése is, ami nem mindegy.

Sepa György

Miről olvashatsz a könyvben?

Ez a könyv reinkarnációs terápia, és a regressziós AnaLog terápia alkalmazásáról szól. Igaz, eléggé rendhagyó módon. A célja nem az, hogy bebizonyítsam vele, hogy van-e, vagy nincs reinkarnáció, hogyan működik, hányszor élünk, stb. Erre született könyv már bőven. A célja az, hogy átadjam, hogy mennyire egyszerű regressziós AnaLog Terápia során reinkarnációs történeteket alkotni, és azokkal problémákat megoldani. Az AnaLog elme I. olyan könyv, ami kimondottan a szkeptikusok számára készült, és a reinkarnációs képek létrehozásáról, és gyakorlatban történő alkalmazásáról szól.

Tartalomjegyzék

Loós Balázs - Analog elme I. könyv
 • Az emberi elme működésének alapjai
 • A tudat
 • Érzelmek, mintázatok, analógiák működési alapja
 • A megismerés alapjai
 • A viselkedés mintázatának kibontása mélyebben reinkarnációs analógiák segítségével
 • A tudattalan viselkedésminta kialakulása
 • Szabadság
 • A szeretet
 • Félelem a haláltól
 • „Én nem hiszek a reinkarnációban!”
 • Soha ne mondd, hogy soha!
 • Mindegy hogyan úszol, egyszer úgyis partot érsz
Olvass bele a könyvbe

A könyv szerzője

Loós Balázs vagyok, eredeti végzettségem szerint gépészmérnök. 2001 óta foglalkoztat az önismeret, 2004 óta tanácsadóként 2010 óta hipnózissal dolgoztam.

Sokféle keleti és nyugati eredetű önismereti és önfejlesztő technikával ismerkedtem meg, mielőtt kifejlesztettem az AnaLog Terápiát. Az első pillanattól kezdve két cél vezérelt. Az egyik, hogy a problémáimat – ha kell, külső segítséggel – saját magam oldjam meg, és a másik, hogy közben megértsem azt is, hogy milyen hibák elkövetésével juttattam magam olyan helyzetbe, ami a számomra rossz volt.

Úgy gondolom, hogy ha nem értem meg, hogy hogyan hibáztam és nem tudom azt kijavítani, akkor bármikor elkövethetem újra ugyanazt a hibát.

Az AnaLog Terápia teljes egészében nélkülözi a szuggesztiókat és kizárólag a belső erőforrásaidra – az érzelmi elmédben tárolt emlékeidre -, és a tudatod jelzéseire épít. Ennek köszönhetően lehetővé teszi, hogy megértsd, hogy milyen hibákat, és miért követtél el, kijavítsd őket. Ezeket a hibákat a későbbiek során már nem követed el újra, tehát a változás végleges. A munkám során a hipnózis helyét fokozatosan vette át az AnaLog Terápia és ma már csak ezzel dolgozom.

Mit érhetsz el a könyv segítségével?

Mivel korábban magam sem tudtam reinkarnációs történeteket alkotni, ezért pontosan tudom, hogy mi áll ennek az útjában, ha esetleg azt gondolod, hogy te nem vagy képes rá. Az, hogy nem tudod, hogy mit, miért, és hogyan kell tenni annak érdekében, hogy sikerüljön. Vagy nem tudod, vagy rosszul tudod. Vannak emberek, akiknek spontán sikerül, és vannak, akiknek nem. Én is az utóbbi csoportba tartozom. Nekünk megfelelő információkra van szükségünk ahhoz, hogy képessé váljunk reinkarnációs történetek alkotására. Ez a könyv ezeket az információkat foglalja össze esettanulmányok segítségével, gyakorlati példákon keresztül.

Mennyibe kerül a könyv?

Személyes átvétel esetén
(Budapest, IX. kerület, Ráday u. 47.)
2 990 Ft

Kiszállítás Pick Pack Pontra
(Kérlek válaszd a hozzád legközelebb esőt)
3 690 Ft

Ha vidéken szeretnéd átvenni a könyvet, akkor az űrlap alatt válaszd ki a Pick Pack Pontok listájából a hozzád legközelebb esőt, és a könyvet oda fogjuk küldeni a számodra. Kérlek, hogy ebben az esetben a fizetési lehetőségek közül az előre utalást válaszd. Utalás esetén a könyv ára kiegészül a szállítás díjával, mely bruttó 700 Ft. A teljes utalandó összeg így 3.690 Ft-ra módosul.

Töltsd ki az űrlapot és rendeld meg most!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (nem kötelező)

Megrendelem az AnaLog elme I. című könyvet ennyi példányban (kötelező)

Az átvétel helyszíne:

Fizetés módja (Pick Pack Pontra történő szállítás esetén kérlek előre utalást válassz!):

Egyéb információk:
Kérlek ide másold be az általad választott Pick Pack pont címét!
Bármilyen kérdésed, vagy kérésed van, itt megírhatod.
Pick Pack Pontra történő szállításnál kérlek add meg a számlázási adatokat, mert a küldeményhez mellékeljük a számlát is.