Képzések

Sajátítsd el az AnaLog terápia módszerét és alkalmazd magadon vagy hivatásszerűen mások segítésére.

AnaLog Elme I. képzés

Az AnaLog Terápia egy olyan új módszer, amely segít meghatározni a konfliktusod, problémád, tüneted kialakulásának okát, és egyben megoldással is szolgál.

Az alkalmazásával megértheted azt, hogy miért, és hogyan kerültél szorult helyzetbe, és azt is, hogy mit kell tenned a felszámolásához. Ez utóbbi semmilyen erőfeszítést nem kíván tőled, mivel az oldás következtében bekövetkező spontán változás vezet a problémád megoldódásához. A hatékonyságát azonnal tesztelheted a saját életedben. Nem kell semmit elhinned, mert kipróbálhatod, és eldöntheted magad, hogy működik-e, és hogy mennyire hatékony.

A képzést azért indítottam, mert azok kértek rá, akiknek AnaLog Terápiával segítettem. Ha hallottál róla, és érdekel, akkor a képzésen elsajátíthatod az alkalmazását. Használhatod a saját problémáid megoldására, vagy öngyógyításra, és segíthetsz vele másoknak is. A képzést úgy állítottam össze, hogy minél előbb elkezdhesd a gyakorlást.

A képzésről

Az alapképzés 6 alkalomból áll, és vizsgával zárul.

Bevezetés az AnaLog Terápia alapjaiba

A módszer hatékony alkalmazásához szükséges alapvető információkat a bevezetés az AnaLog Terápia alapjaiba című képzési napon sajátíthatod el. Itt adok át minden olyan alapinformációt, mely a technika alkalmazásához, és a problémáid megoldásához szükséges.

További képzések

A tematikán kettesével megyünk végig a képzési napok során. A vizsgán való részvétel feltétele, hogy mind az öt képzési napon részt vegyél. A tematikáról lent tájékozódhatsz.

A képzés menete

A képzések egyenlőre általában havonta egy alkalommal kerülnek megrendezésre pénteken 09:00 - 17:00 óra között.

Minden alkalom tartalmaz elméletet, oldás esettanulmányának az elemzését, és oldást. A gyakorlati oktatás hangsúlyos, mivel csak így lehet a technikát megfelelően elsajátítani.

Tematika

A képzés anyaga azokat a témákat érinti, amelyek a mindennapi életben a legtöbb embert foglalkoztatják, és amelyeken a problémák, konfliktusok koncentrálódnak. Ezeken keresztül könnyebben átláthatod, és megértheted milyen hibákat követsz el, és juthatsz el a megoldáshoz is.

Loós Balázs - A módszer megalkotója

Mérnök vagyok, és az AnaLog Terápia módszerének megalkotója.

Az AnaLog Terápia kidolgozására a kényszer vitt rá. Amikor belevágtam, már évek óta foglalkoztam önismerettel, és bármerre fordultam mindenhol az köszönt vissza rám, hogy én magam döntök a sorsomról, én határozom meg azt, hogy milyen életem lesz, illetve van. Mérnökként egyrészt nagyon racionálisan gondolkodom, másrészt rendkívül szkeptikus is vagyok. Nem szeretek semmit elfogadni anélkül, hogy kipróbálnám, megérteném a lényegét, és átlátnám a működését. Számomra logikus felvetés, hogy, ha a sorsomról magam döntök, akkor annak, ahogyan viselkedem, közvetlen ok-okozati kapcsolatban kell lennie azzal, amit az életemben tapasztalok, és ezért, ha változtatni akarok azon, amit tapasztalok, akkor a viselkedésemen kell változtatnom. Sajnos erre vonatkozó pontos információkkal senki sem tudott ellátni, mindössze annyit sikerült megtudnom, hogy az érzelmeimet kell oldanom, mert azok irányítják a viselkedésemet.

Miért javaslom az AnaLog terápiát?

Különféle technikákkal ismerkedtem meg, melyeknek a célja általában az érzelmek oldása volt. Azt tapasztaltam, hogy így, vagy úgy, de a hatékonynak mondható módszerek mindegyike transzállapottal dolgozik, és belső képek, vagy emlékek felidézésén keresztül igyekszik elérni a célját, az érzelmek feldolgozását. Sajnos logikus, és érthető magyarázattal még akkor sem tudott egyik sem szolgálni, ha egyébként segített. A legtöbb, amit el tudtam érni az volt, hogy a transzállapot segítségével fény derült arra, hogy egy bizonyos esemény azért volt jelen az életemben, mert gyermekkoromban történt valami, ami azt indokolttá tette. Csakhogy attól, hogy tudom, hogy azért rossz nekem most, mert gyermekkoromban, vagy előző életemben az a bizonyos esemény történt, még nem fog változni a helyzet. Én viszont azt szerettem volna, hogy változzon.

Ezért a saját elképzeléseim, és feltevéseim alapján kezdtem dolgozni, és keresni, hogy milyen érzelmeink vannak, azok hogyan jönnek létre, milyen kapcsolatban állnak egymással, és hogyan irányítják a viselkedésünket. Ennek során fokozatosan megértettem azt, hogy mi a felépítése az emberi elmének, mire való, és hogyan működik, hogyan programozzuk a viselkedésünket az érzelmeink segítségével, hogyan alakulnak ki közben a gátlásaink, majd abból testi tüneteink, és mi a célja ennek az egésznek egyáltalán. Az AnaLog Terápiát ezeknek az információknak a birtokában alakítottam lépésről-lépésre, míg elnyerte a végleges formáját, és alkalmassá vált a különféle konfliktusok, problémák, lelki, és testi gátlások és tünetek megoldására.

A képzés menete

 • 1

  Bevezetés az AnaLog Terápia alapjaiba

  Időpont: 2018. 09.14. 9:00 – 17:00

A képzés célja:

Ez az egyetlen alkalom, amikor csak elmélet van, viszont itt átveszünk, és tisztázunk minden fogalmat, ami a módszer alkalmazásához szükséges. Ezeket a fogalmakat részben tévesen, részben sehogyan sem definiálják általában, de fontos, hogy pontosan értsd a jelentésüket, mert különben nem tudod oldani az érzelmeidet, és változtatni a viselkedésmintáidat.

Tematika

 1. Mi a karma, hogyan kapcsolódik egymáshoz test, lélek, szellem.
 2. Hogyan keletkezik a szeretet, és a félelem, és ezáltal a karma, hogyan működik, és hogyan lehet felszámolni?
 3. Milyen alapérzelmek vannak, hogyan épülnek egymásra, és hogyan befolyásolnak: magány, szégyen, bűntudat.
 4. Néhány további érzelem: becsapottság, igazságtalanság, irigység, féltékenység.
 5. Hogyan épül fel, és működik az emberi elme - a tudattalan.
 6. Mi a tudat, a tudatosság, és a tudatosodás?
 7. Az élet célja, életszakaszok.
 8. Mi a személyiség, hogyan, és milyen viselkedésmintákból épül fel és miért?
 9. Mi a transzállapot (módosult tudatállapot), hogyan lehet létrehozni.
 10. Az AnaLog Terápia módszere, menete.
 • 2

  Párkapcsolat

  Időpont: 2018.10.05. 9:00 – 17:00

A képzés célja:

Az ember céllal érkezik, és ennek a célnak az eléréséhez kapcsolatokra van szüksége. A küldetés alapvetően arról szól, hogy megtanuljon tudatosan teremteni, amit a kapcsolatain keresztül tanulhat meg, és gyakorolhat. A tudatosság alapja, hogy megtanuljon odafigyelni magára, másokra, és a viselkedését olyan módon alakítsa, hogy azzal se önmagának, se másoknak ne okozzon fájdalmat. A kapcsolatok között van három kiemelt, amelyek a tanulásban segítik. Az első ezek között a párkapcsolat, amiben megtanulhat szeretni, és szeretettel teremteni úgy, hogy az önmagára, és a másikra való odafigyelést egyensúlyban tartja.

Ennek a napnak az a célja, hogy tisztázzuk, hogy mi a szerepe a párkapcsolatnak az életben, hogy épül fel az egész élet (persze nem feltétlenül) a párkapcsolat köré, milyen válságok, és miért alakulnak ki a párkapcsolatban, és hogyan lehet megtanulni szeretni a párkapcsolat segítségével. A válságok közül kiemelkedő szerepe van az életközépi válságnak, ami amolyan vízválasztó minden ember életében. Itt dől el, hogy a küldetést tudja-e teljesíteni, vagy nem.

Tematika

 • A tudatosodás legfontosabb eszköze: a párkapcsolat.
 • A párkapcsolat ciklusai, és a próbatétel mérföldkövei: anyós/após, szerető, gyermek.
 • Mi az oka az életközépi válságnak (kapuzárási pániknak), miért alakul ki szükségszerűen mindenkinél, és mit tegyél, ha nálad, vagy a párodnál kezdetét veszi?
 • Mi a szeretet, hogyan lehet felépíteni, és hogyan lehet lerombolni?
 • Miért alakul ki, és miért múlik el a szerelem?
 • Függés, vagy magány? Hogyan, és miért válsz (kapcsolat)függővé, és hogyan szabadítsd fel magad?
 • Miért van az úgy, hogy vagy te szereted jobban őt, vagy ő jobban téged, de valahogy soha sem szeretitek egyformán nagyon egymást?
 • A ghosting jelensége: köddé váló partnerek.
 • Az utolsó próbatétel: a féltékenység.
 • 3

  Gyermek & Szülő

  Időpont: 2018.10.05. 09:00 – 17:00

A képzés célja:

A családon belül a gyermek feladata az, hogy szeretni tanítsa a szüleit. Ha a szülő meg tudja tanulni a gyermek segítségével, hogy mi a szeretet, akkor ezáltal képessé válik arra, hogy megoldja a konfliktusait, és ezt a konfliktus megoldási képességet adja tovább a gyermekeinek. Sajnos általában ez a folyamat megakad, mert a szülők nem tanulni akarnak a gyerekeiktől, hanem őket próbálják tanítani, ami valójában nem tanítás, csak korlátozás. Ennek a következménye az, a szülő nem tanul meg szeretni, mivel nem elfogadja, hanem elnyomja a gyermeket, általában elvárásokkal terhelve őt. Így a konfliktusai megoldatlanok maradnak, elmélyülnek, és komoly problémák kialakulásához vezetnek. A gyermek így nemcsak konfliktust megoldani nem tanul meg, hanem még a szülő konfliktusait is örökli gyermekkori emlékek formájában. A felnövekvő gyermek az életre, és különösen azon belül a párkapcsolatra ezért eleve egy várhatóan megoldhatatlan konfliktus halmazként tekint. Ennek következtében az újabb generációk egyre mélyebb konfliktusokat örökölnek, miközben egyre kevésbé tudnak konfliktust megoldani. Ezért egyre kevésbé tudnak tartós párkapcsolatokat kialakítani, és egyre kevesebb gyermek születik. (Ez a jelenség elsősorban a nyugati típusú társadalomra igaz.) Ennek a képzésnek az a célja, hogy tisztázzuk, kinek mi a szerepe a családban, és hogyan lehet helyreállítani az egyensúlyt.

Tematika

 1. Miért születik a gyermek, mi a gyermek, és mi a szülő feladata a családban?
 2. Hogyan adják át a tudattalan mintákat a szülők a gyermekeiknek, és milyen problémákat okoz ez az életben.
 3. Hogyan lehet szabadnak nevelni a gyermekeket a családban?
 4. Miért hisztizik a gyermek, mire kell ilyenkor figyelni, és hogyan lehet ezt megoldani?
 5. Mit jelent az, hogy a gyereknek mindig igaza van?
 6. Mi az oka annak, ha az orvosi vizsgálatok során mindent rendben találnak, és mégsem születik gyermeketek?
 7. Hogyan vesszük át a félelmeinket a tudattalan szülői minták segítségével? Pl.: “Szégyelld magad!”; “Ha így folytatod, semmi nem lesz belőled!”; “Te is olyan mihaszna vagy, mint az apád/anyád!”; “A Te korodban ezt már tudnod kellene!”; “Ehhez még túl fiatal vagy.”; “Amíg az én kenyeremet eszed!”; “Ha rosszul viselkedsz intézetbe adlak/elvisz a gonosz manó!”
 • 4

  Hivatás, pénz, karrier

  Időpont: 2018.10.26. 09:00 – 17:00

A képzés célja:

A pénz nem boldogít. Ezt azonban csak azok tudhatják, akiknek van belőle elég. Ha nincs, akkor sajnos az jelentősen megnehezíti a mindennapokat. Ez a képzés a pénzügyi nehézségek, és a sikertelenség hátteréről szól. Arról, hogy ez milyen kapcsolatban áll a gyermekkori mintákkal, tapasztalatokkal, az apa-gyermek kapcsolattal, és általában az édesapa által mutatott mintával.

Tematika

 1. Apakép (férfi minta), és anyagi biztonság kapcsolata.
 2. A kiégés jelensége, megoldása.
 3. Miért okoz az életközépi válság instabilitást, és krízist a pénzügyek területén?
 4. Miért kerülsz nehéz anyagi helyzetbe válást követően még akkor is, ha eleinte jól alakulnak a dolgok?
 5. Hogyan állítsd helyre az anyagi stabilitásodat fél év alatt?
 6. Hogyan válj jó vezetővé, vagy vállalkozóvá?
 • 5

  Érzelmek, gátlások, tünetek

  Időpont: 2018.10.26. 09:00 – 17:00

A képzés célja:

A tünet éppúgy gátlás, mint az érzelem, csak fizikai síkon fejti ki a hatását. A tünet dolga, hogy gátoljon valamiben, amivel nem szeretnél felhagyni, és kényszerítsen valami másra, amit pedig nem szeretnél megtenni. Ha így tekinted, akkor a problémát egy érzelemre redukálhatod, ami akkor zavar, ha elképzeled, hogy felhagysz azzal a tevékenységgel, amiben egyébként akadályoz a tüneted. Az így meghatározott érzelem ezáltal AnaLog Terápiával oldhatóvá válik, amit, ha oldasz, akkor megváltozol. Pont ennek a változásnak a kikényszerítése a tünet célja, úgyhogy ennek eredményeképpen feleslegessé válik a tünet.

Érzelmek – gátlások – tünetek. Rendszerbe illeszkednek, és irányítják az életedet tudattalanul, ha te nem teszed azt tudatosan.

Ezen a képzési napon az érzelmek, gátlások, tünetek rendszerét, és működését tekintjük át néhány jellemző, és viszonylag sűrűn előforduló tünet segítségével, mint az elhízás, inzulin rezisztencia, cukorbetegség, szorongás, pánik, allergia, lámpaláz, meddőség.

A képzés célja, hogy megértsd, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a tünet mögött meghúzódó érzelmeket, viselkedésmintákat, gátlásokat azonosítani, és oldani tudd.

Tematika

 1. Milyen érzelmeink vannak, azok hogyan alakulnak ki, milyen sorrendben, hogyan épülnek egymásra, és határozzák meg a viselkedésedet?
 2. Mi a kapcsolat az érzelmek, gátlások, és tünetek között.
 3. Hogyan használd a tünetedet hibás viselkedésminták meghatározására, és hogyan dolgozd fel azokat, hogy megváltozz, és ezáltal felszámold magát a tünetet?
 4. Néhány viszonylag gyakran előforduló tünet, a háttérben meghúzódó minták, okok, és feldolgozásuk. Pl.: szorongás, pánik, allergiák, stressz, stb.
 5. Az elhízás, mint függés. Az elhízás lelki okai, kapcsolat érzelmek, konfliktusok, és a szervezetben zajló biológiai folyamatok között.
 • 6

  Gyász feldolgozása, elengedés, félelem a haláltól

  Időpont: 2018.11.16. 09:00 – 17:00

A képzés célja:
Az elengedés nem döntés kérdése, hanem képesség, melyre a halálfélelemhez, veszteséghez, szeretett személyek elvesztéséhez kapcsolódó érzelmek a feldolgozásán keresztül lehet szert tenni. A képzés célja a témakörhöz kapcsolódó gyakorlati ismeretek átadása esettanulmányok segítségével.

Az élet a változásról szól, melynek az elengedés is része, és ezért normális esetben nem jár semmiféle fájdalomérzettel. Ha mégis fájdalmas a számodra, akkor megtanultad, hogy fájjon. Azt tanultad meg, hogy anélkül a valaki (vagy valami) nélkül rosszabb lesz neked, mint vele volt. Akkor is, ha még meg sem halt. Abba belegondoltál már, hogy ez hogyan lehetséges? Minden embert csak egyszer veszíthetsz el, tehát nem tudhatod, hogy milyen nélküle. Viszont elképzelheted. Ha el tudod képzelni, és rossz rá gondolni, akkor valahol valamikor megtanultad, hogy rossz, ha nincs veled. Fura gondolat? Pedig így van. Ha elolvasod a könyvemet, abban egy konkrét esetet is leírok, ami pont egy édesapa elvesztésétől való félelem megtanulásának a folyamatáról szól. Ezzel egyébként az a baj, hogy, ha azt hiszed, hogy nélküle boldogtalanabb leszel, mint vele voltál, akkor sajnos függő vagy. Csak addig lehetsz boldog, amíg él, vagy ameddig veled van. Ez elég kellemetlen. Ha szabad, felnőtt ember akarsz lenni, akkor fel kell dolgoznod azokat az érzelmeidet, amelyek a számodra fontos személyeknek, vagy magának az életnek az elvesztéséhez kapcsolódnak.

Tematika

 • Hogyan tanulsz meg félni a szüleid elvesztésétől?
 • Félelem a haláltól.
 • A gyereket nem az zavarja, hogy valaki meghal, hanem az, ahogyan az élők viselkednek.
 • Veszteségérzet, és bűntudat kapcsolata.
 • Hogyan dolgozd fel szeretteid elvesztését, vagy az ettől való félelmet, szorongást?

 

 • 7

  Önbizalomhiány

  Időpont: 2018.11.16. 09:00 - 17:00

A képzés célja:

Önbizalom nélkül nagyon nehéz élni. Bizonytalan vagy önmagadban, a döntéseidben, nem tudod merre tartasz. Nem mersz állást foglalni, véleményt mondani (vagy túl erőszakosan teszed), mert folyton attól rettegsz, hogy mikor kötnek beléd, mondasz hülyeséget, és vallasz kudarcot ismét, ami megint csak rombolni fogja az önbizalmadat. Az önbizalomhiány akadályozza a tapasztalást, és nem engedi, hogy élj. Olyan, mintha az életed lelassulna, és megállna, amit úgy érzékelhetsz, hogy elmegy melletted, és ez ellen semmit sem tehetsz. Tehetetlen vagy.

Ahhoz, hogy visszakerülj az élet körforgásába, helyre kell állítanod az önbizalmadat. Ennek egyik első lépése, hogy megértsd hogyan, és miért alakult ki.

Azt gondolom, hogy nagyon ritka az olyan ember, aki nem küzd önbizalomhiánnyal. Inkább olyanokkal találkozom, akik jól palástolják. Ennek egyszerű oka van. Az önbizalom (bízom önmagamban) szorosan kapcsolódik az énképhez, márpedig az önmagáról alkotott képe mindenkinek összeomlik általában legkésőbb a harmincas évei végén, negyvenes évei első felében. Nem ritka az sem azonban, hogy valakinek már ezt megelőzően sincs stabil önbizalma.

Mindegy melyik csoportba tartozol a problémád ugyanúgy alakult ki, azaz ugyanaz az oka.

A képzés első felében elmondom, hogy a folyamat hogyan zajlik, és miért lehetetlen, hogy elkerüld, valamint azt, hogy mit, és hogyan tehetsz az önbizalmad újraépítésének érdekében attól függően, hogy életed első, vagy második felében találkozol vele.

A képzés második részében a szokásos esettanulmány elemzés, és oldás lesz.

Tematika
- Alapvető viselkedésminták, és hatásuk az önbizalomhiány kialakulására.
- Önbizalomhiány az életközépi válságot megelőzően. Megfelelés a szülői elvárásoknak.
- Szorongás, pánik, lámpaláz jelensége, kialakulása.
- Mit tehet a szülő a gyermeke érdekében, és mit tehet a gyermek?
- Szorongás, pánik, lámpaláz, önbizalomhiány oldása fiatal felnőtteknél.
- Az önbizalomhiány kialakulása az életközépi válság hatására.
- Az önbizalomhiány megoldása érzelmi oldás nélkül (manipulációs technikákkal: szépség, pénz, logika, gyerek), és következményei.

- Az önbizalomhiányt okozó érzelmek, és gátlások feldolgozása, és következményei

 • 8

  Teremtő ember: szeretet, vagy félelem? Mi a függés, hogyan szabadulj meg tőle, és válj tudatos, szabad, teremtő emberré.

  Időpont: 2018.12.07. 09:00 - 17:00

A képzés célja:
Teremtő ember vagy. Minden döntéseddel teremtesz, és tulajdonképpen csak arról dönthetsz, hogy ezt szeretettel, vagy félelemmel teszed. Ha szeretettel, akkor tudatos, ha félelemmel, akkor tudattalan vagy, és függő is. Függsz a körülményektől, emberektől, helyzetektől, amelyekbe kerülsz, de legfőképpen azoktól az érzelmeidtől, amelyek mindezek kiváltanak benned. Ezen a képzésen megtudhatod, hogy hogyan válsz függővé, és hogyan erősíted a függést minden mondatoddal, minden cselekedeteddel, ha nem tudod, hogy mit teszel, azaz, ha tudattalan vagy.

Tematika
- Hogyan keletkeznek az érzelmek.
- Mi a karma, hogyan teremted, és hogyan számolhatod fel?
- Mi a különbség , és rossztudatos, és tudattalan között?
- Mi a függés, hogyan erősíted a döntéseiddel, és a viselkedéseddel, és hogyan szüntetheted meg?
- Egy speciális(nak tűnő) függés: a dohányzás. Miért hízik meg a legtöbb ember, akinek sikerül leszoknia, és hogyan kerülhető ez el?

 • 9

  Hazugság, és manipuláció

  Időpont: 2018.12.07. 09:00 – 17:00

A képzés célja:
Az emberi élet célja, hogy megtanuld, hogy ne manipulálj. Addig kényszerülsz újabb, és újabb tapasztalásokra, amíg ezt tökéletesen meg nem tanulod. A manipulációt többféle módon is meg lehet fogalmazni. Talán a legegyszerűbb megfogalmazás az, hogy akkor manipulálsz, ha célt tűzöl ki, majd a viselkedésedet annak megfelelően alakítod, hogy a célodat elérd. Elsőre gondolom ez rémisztően hangozhat egy olyan korban, amikor a csapból is az folyik, hogy célok nélkül nem vagy senki. De vesd össze ez utóbbi állítást azzal a szintén sűrűn hangoztatott  bölcsességgel, hogy tanulj meg elfogadni. Ha előre rögzíted a célt, akkor bármit nem tudsz elfogadni, csak azt, amit a célod elérésében hasznosnak, jónak látsz. Ezen a képzésen megtudhatod, hogyan figyelj a belső jelzésre, és mihez kezdj vele. Így nem kell célokat kitűznöd, sem manipulálnod. Gátlások helyett így az áramlásra bízhatod magad.

Tematika
- Mi a manipuláció? Miért hasznos, ha először minél jobban megtanulod, aztán pedig elfelejted, és nem alkalmazod?
- Hova jut az életed az érzelmek feldolgozása nélkül? Elszigetelődés, magány, cukorbetegség.
- Manipulációs eszközök: szépség, erő, pénz, logika, és gyerek.
- Az életközépi válság. Hogyan, és miért alakul ki, és hogyan lehet megoldani?
- Hogyan tanulsz meg hazudni?
- Mi hazugság, és mi nem az?
- Az őszinteség pusztító oldala: a felelősség átterhelése a bűntudat miatt.

 • 10

  Reinkarnációs terápia

  Időpont: 2019.01.11. 9:00 - 17:00

A képzés célja:
Mérnökként számos hasznos dolgot tanultam. Többek között azt, hogy, ha valami rosszul működik, akkor azt megjavítani kell, nem megmagyarázni. A reinkarnációs terápiára is így tekintek. Nem érdekel, hogy van, vagy nincs reinkarnáció, vagy, hogy pontosan mi az. Csak az érdekel, hogy reinkarnációs képekkel konfliktusokat, problémákat lehet megoldani.  Nem megmagyarázni akarom, hanem aktívan használni annak érdekében, hogy problémákra megoldásokat találjak.

Ez a képzési nap arról szól, hogyan tudsz reinkarnációs képeket készíteni, és velük a problémáidat, konfliktusaidat megoldani, vagyis önmagadat megváltoztatni. Ez a képesség tanulható. Nagyjából úgy, mint a kerékpározás. Elmondom hogyan, és miért lehetséges, és a képzés keretében demonstrálom is. A többi már rajtad múlik. 🙂

Tematika
- A reinkarnációs képek alkotásának eszköze: az emberi elme.
- Hogyan kapcsolódnak a reinkarnációs képek a jelenlegi problémáidhoz, konfliktusaidhoz, érzelmeidhez.
- Analógiás párhuzamok regressziós képek (a jelenlegi élet emlékei), és a reinkarnációs képek között.
- Mikor van szükség reinkarnációs képekkel való munkára, és hogyan lehet őket megalkotni? Miért képes erre bárki, és miképpen akadályozhatja magát benne?

- Néhány alapvető reinkarnációs történet típus megjelenésének oka, magyarázata. Miért éppen ezek a képek "jönnek". Hogyan vezérlik az érzelmek a reinkarnációs képek kialakulását? Pl.: boszorkányság; kivégzés; férj/feleség/gyermek elvesztése, halála; háborúhoz kapcsolódó történetek; mitől függ, hogy férfi, vagy női szerepben jelensz meg egy történetben; erőszak, abúzus jelenetek; kényszerházasság; stb.

 • 11

  Vizsga

  Időpontok:
  2018.03.23. 17:00 - 19:00; 2018.06.01. 10:00 - 12:00; 2019.01.25. 10:00 - 12:00

Mikor vizsgázhatsz:

A vizsgára való jelentkezés feltétele, hogy legalább 9 képzésen részt vegyél.

Miért, és kinek érdemes vizsgáznia:
Embernek születtél, ezért - a viselkedéseddel - teremtesz. Amíg tudattalan vagy addig félelemmel, ami szenvedéssel jár, mert rossz érzéseket kelt benned, és másokban egyaránt. Magadat, és másokat is bántasz, fájdalmat okozol. Ez ellen nem tehetsz semmit, mert az érzelmeid, és a gondolkodásmódod nem engedik. Legfeljebb arra van lehetőséged, hogy semmit sem teszel, de akkor tehetetlenné válsz, és elszigetelődsz.

Az AnaLog Terápia egy új módszer, ami az érzelmek feldolgozására, és a viselkedés változtatására lett kifejlesztve. Arra, hogy a kivezető utat megtaláld. Az AnaLog Terápia képzés célja, hogy világosan átlátható rendszerbe szedve átadjam mindazokat az alapismereteket, amelyek az életed, a problémáid megértéséhez, és megváltoztatásához kellenek. Ha elvégzed a képzést, akkor megtanulhatod, hogyan használd az elmédet úgy, hogy ne elmélyítsd, hanem felszámold vele a problémáidat. A képzés során képessé válsz arra, hogy ezt önmagadon, és másokon is elvégezd.

A tanfolyam elvégzésével erre képessé válsz vizsgával, vagy anélkül egyaránt. Vizsgáznod akkor érdemes, ha az AnaLog Terápiát mások segítésére szeretnéd alkalmazni.

Mire ad jogosultságot a vizsga:
A sikeres vizsgát követően csatlakozhatsz az AnaLog Terápiát alkalmazó szakemberek csoportjához. Részt vehetsz a további képzéseken, melyeken tovább mélyítheted a tudásodat, illetve része lehetsz a zárt csoportunknak, melyben az oldásokon tapasztaltakat beszéljük, és osztjuk meg egymással.

Mivel gazdagodsz a képzéssorozat végére?

 • Megérted miért és hogyan kerültél problémás helyzetekbe
 • Feldolgozhatod az érzelmeidet
 • Megszabadulhatsz a hibás viselkedésmintáidtól
 • Megoldódnak konfliktusaid és problémáid
 • Stabilizálódik az anyagi helyzeted
 • Hosszabb távon elmúlnak testi tüneteid
 • Mindezt másoknak is át tudod adni

Mikor és hol lesznek a képzések megtartva?

Helyszín:
1092 Budapest, Ráday u. 47.

 • 2018.09.14. - Bevezetés az AnaLog Terápia alapjaiba
 • 2018.10.05. - Párkapcsolat
 • 2018.10.05. - Gyermek, és szülő
 • 2018.10.26. - Hivatás, pénz, karrier
 • 2018.10.26. - Érzelmek, gátlások, tünetek
 • 2018.11.16. - Elengedés, veszteség, félelem a haláltól
 • 2018.11.16. - Önbizalomhiány
 • 2018.12.07. - Teremtő ember: szeretet, vagy félelem?
 • 2018.12.07. - Hazugság, és manipuláció
 • 2019.01.11. - Reinkarnációs terápia
 • 2018.06.01. & 2019.01.25. - Vizsga

Válaszd ki, hogy melyik képzések érdekelnek és jelentkezz!

Ezekre a képzésre jelentkezem:
AnaLog elme I. 2018 szeptemberVizsga 2018.03.23.Vizsga 2018.06.01.

Ők már rész vettek a képzésen

Az elmúlt egy év során nagyon sokat fejlődtem a tanultak által. A tanultak beépültek az önismeretembe. A tanulást megelőzően a havi terápiás kezelések gyors változást idéztek elő az életemben, ami hatással volt az emberi kapcsolataimra (férj, gyerek, szülő, kollégák, barátok, stb. ). Másképp reagálok adott élethelyzetekben, öröm számomra, hogy érzelmileg nem “lengek ki”, hanem nyugodt, békés maradok akár konfliktushelyzetben is. Ez a legértékesebb a számomra, ami nagymértékben növeli az önbecsülésemet.

Márton Helga

A képzések oldott, családias hangulatúak voltak. Többször visszatértünk egy-egy témára, és más megvilágításban is megvizsgáltuk. Az első év során stabil alapot kaptam a tudatosodáshoz, hogy tudatosan cselekedjem. A legértékesebb a számomra, hogy megismertem az elme működését, és az érzelmeket. Szeretném elmélyíteni a tudásomat, hogy az életben másokon is biztonsággal alkalmazzam.

Fodor Szurov Etelka

A képzést kitűnőnek tartom, az emberi létezés alapvető információi közé sorolom. Mind elméletben, mind gyakorlatban minden információt, és segítséget megkaptam.Mindezt nagyon barátságos, és segítőkész légkörben.

Nagy Zsolt

Nagyon élveztem a tanulást! Fontos volt számomra, hogy megismerhettem az elme működését, és megtanultam önmagamon alkalmazni az AnaLog elme I. tananyagát. Ezáltal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, tudatosabb életet tudok élni. Olyan tudást sajátítottam el, ami önmagam, és mások segítésére is alkalmas.

Tamás Éva