Egyéni konzultáció

A konzultáció akkor lehet érdekes a számodra, ha konkrét problémád van, melyet szeretnél lehetőleg gyorsan megoldani. Nemcsak a megértést teszi lehetővé, hanem a változáson keresztül konkrét megoldást is szolgáltat, ami azért fontos, hogy a problémád később ne újuljon ki, vagy ne jelenjen meg helyette másik.

Loós Balázs

Üdvözöllek!

Loós Balázs vagyok, az AnaLog Terápia módszerének megalkotója és az AnaLog elme I. című könyv szerzője. 2004 óta foglalkozom az emberi elme működésével, az érzelmek, és viselkedésminták tanulmányozásával, feldolgozásával, és változtatásával.

Ahol már találkozhattál velem:

Elle
Jazzy rádió

A konzultáció menete

Az AnaLog Terápia egy belső kommunikációs rendszer. A segítségével:

  • Feldolgozhatod az érzelmeidet
  • Kioldhatod a gátlásaidat
  • Megszabadulhatsz a hibás viselkedésmintáidtól

Ezek következtében megoldódnak konfliktusaid, és problémáid, stabilizálódik az anyagi helyzeted, hosszabb távon pedig feleslegessé válnak, és ezért elmúlnak testi tüneteid.

Ha ismered az AnaLog Terápia módszerét, akkor alkalmazhatod önállóan, de, ha nincs ebben megfelelő gyakorlatod, akkor egyéni konzultáción örömmel segítünk a problémád megoldásában.

A konzultáció általában másfél, két óráig tart, és két részből áll:

  • Az első felében megismerkedünk a problémáddal, és átadunk néhány alapvető információt a módszer céljával, működésével, és várható hatásaival kapcsolatban. Közben azonosítjuk azt az érzelmet, és viselkedésmintát, ami a problémád kialakulását okozza.
  • Ezt követően a konzultáció második fele már egy sokkal speciálisabb beszélgetés, melynek során az elmédet analógiás üzemmódba kapcsolod. Ennek a második szakasznak a célja a hibás viselkedésminta mozgató rugóinak megkeresése, és oldása.

A konzultáció hatása összetett. A közvetlen hatása, amit azonnal tapasztalni fogsz, az a belső feszültség (stressz) oldódása, amit jelentős megkönnyebbülés érzés kísér. Egyrészt azért, mert megérted, hogy mi okozta a problémádat, másrészt azért, mert felismered a hibát, amelyet eddig elkövettél, és végül azért, mert azt is felismered, hogy hogyan fogsz ezután másként viselkedni úgy, hogy az a számodra jó legyen.

A közvetett hatását pedig a konzultációt követő napokban, hetekben fogod érzékelni, amikor megtapasztalod a változást önmagadon, és a környezeteden. A végső megnyugvást ez okozza, mivel ekkor érzékeled a saját bőrödön a módszer hatékonyságát.

Milyen problémákon tud segíteni a konzultáció?

Az AnaLog Terápia rendszerével egyszerűen és hatékonyan lehet megoldást találni a legtöbb felmerülő konfliktusra és problémára.
A leggyakrabban az alábbi problémákban fordulnak hozzám segítségért:

Vélemények:

Közel egy éve járok Balázshoz AnaLog Terápiára.
Számtalan módszert kipróbáltam a négy év alatt, mióta önképzéssel és személyiségfejlesztéssel foglalkozom (kineziológia, családállítás, pszichodráma, önképző csoportok).
Az AnaLog Terápiát megelőző beszélgetések alkalmával is nagyon sok segítséget kapok Balázstól, hogy az életemben éppen jelenlevő, általában a gyerekkorból hozott negatívmintákra gyorsan és reálisan tudjak rátekinteni.Ezután az oldás során sikeresen és könnyedén jutok elsegítőmmel a negatív minta kicseréléshez. Azt tapasztalom,hogy a terápia után szinte azonnal történnek jelentős változások, másképpen reagálok egy-egy szituációra, könnyebben dolgozom fel az előtte nehézségeket okozott problémáimat.

Rónai Krisztina

Kedves Balázs!
Hálás vagyok az Égieknek, hogy hozzád vezettek. Tegnap óta mély belső béke van bennem. Szeretném a módszert megtanulni tőled, s ha lehet még csatlakozni a képzéshez. Említetted, hogy oktatni fogsz. Kérlek jelezz vissza, hogyan működhetne!
Hálásan köszönöm, hogy jól vagyok!

Sándor Magdi

Számomra nem kérdés, hogy működik az általad kifejlesztett technika. Egy jobb magammal élhetek tovább, attól a pillanattól fogva, hogy nálad jártam.
Köszönöm, hogy fogadtál még karácsony előtt!
Bízom abban, hogy még jelentkezhetek hozzád személyes konzultációra a jövőben.
Kellemes hétvégét kívánok!

Amanda

Ha szeretnél konzultációra jelentkezni, vagy konkrét problémával kapcsolatos kérdésed van, akkor itt választhatsz a konzultánsok közül és kérhetsz időpontot.

Időpont egyeztetés itt >>>

Gyakori kérdések

Felmerült bármilyen kérdésed a módszerrel vagy a konzultációval kapcsolatban?
Összegyűjtöttem a leggyakoribbakat és meg is válaszoltam őket.

Még soha sem sikerült még transzállapotba jutnom. Mi lesz, ha most sem fog sikerülni?

Ha ezzel a problémával találkoztál, akkor sajnos nem megfelelően informáltak a transzállapottal kapcsolatban. Az AnaLog Terápia konzultáció elején pontosan elmagyarázzuk, és megmutatjuk neked, hogy mi a transzállapot, és hogyan működik. Mire számíts, mit tegyél, mit fogsz tapasztalni, stb. Minden ezzel kapcsolatos kérdésedre pontosan, és részletesen válaszolunk. Ennek köszönhetően a konzultáció során a transzállapotot mindenki létre tudja hozni.

Akkor is működik a módszer, ha nem hiszek a reinkarnációban?

A konzultáció sikere nem függ attól, hogy miben hiszel, és miben nem. Mi tudjuk, hogy működik, mert számtalanszor tapasztaltuk a saját és a klienseink életében. Tudjuk azt is, hogy hogyan működik az emberi elme, hogyan programoztad be magadnak a hibás mintákat, és, hogy hogyan lehet őket kijavítani. Ez alapján végezzük a munkánkat. Azt, hogy sikerült, a találkozót követően a tapasztalataid fogják bizonyítani.
Reinkarnációs képekkel egyrészt csak akkor dolgozunk, ha azt te is szeretnéd, másrészt pedig, ha indokolt. Az esetek nagyobb részében azonban felesleges.

Emlékezni fogok-e a transzállapot során történtekre?

Igen, mindenre pontosan fogsz emlékezni, és a konzultáció végén megbeszéljük, hogy mi miért történt, milyen eredményre, változásra számíts, és, hogy érdemes-e később ismét találkoznunk.

Mi van akkor, ha nem sikeres a találkozó?

Nagyon ritkán fordul elő, hogy a konzultáció nem éri el a célját. Ha mégis erre kerül a sor, akkor a találkozás díjmentes.

Hozhatok-e magammal kísérőt?

Természetesen hozhatsz, mert nekünk ez ellen semmi kifogásunk nincs. Azt azonban érdemes tudnod, hogy a sikeres együttműködést akadályozhatja, ha esetleg nem szívesen beszélsz, vagy esetleg titkaid is vannak előtte. Ez különösen érvényes szülő-gyerek, és házastárs kapcsolatra vonatkozóan. Az ő esetükben nem javasoljuk a részvételt, mert biztosan megakadályozza a sikeres együttműködést.

Meddig tart a konzultáció? Mi történik, ha elhúzódik?

Nagyon ritkán fordul elő, hogy a konzultáció 90 percnél hosszabb időt venne igénybe. Ha mégis, akkor az azért van, mert a szokásosnál több időt fordítunk a beszélgetésre annak érdekében, hogy a sikert garantáljuk. A konzultáció díját ez nem befolyásolja. Minden találkozó akkor ér véget, amikor az aktuális célt elértük.